airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Δροσιστικό γλυκάκι με λίγες θερμίδες...

Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά
                                                                                   
                                                                                               ΥΛΙΚΑ

  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
  • 250gr στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα





ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.

συνταγή από Δημήτρη Σκαρμούτσο

Καλή απόλαυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK