Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά
ΥΛΙΚΑ
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.
- 2 φακελάκια ζελέ ανανά
- 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
- 250gr στραγγιστό γιαούρτι
- 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.
συνταγή από Δημήτρη Σκαρμούτσο
Καλή απόλαυση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου