ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ
ΥΛΙΚΑ
Μία συσκευασία ετοιμη ζύμη για τάρτα
Σε ένα μπολ βάζουμε το κατίκι, τα 3/4 από το ρεγκάτο, τη μουστάρδα, τα αυγά, το δυόσμο και τα 3/4 από τα ντοματίνια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Καλή επιτυχία
ΥΛΙΚΑ
Μία συσκευασία ετοιμη ζύμη για τάρτα
300 γρ ντοματίνια κομμένα στη μέση
200 γρ κατίκι
150 γρ ρεγκάτο
2 αυγά
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γρ κατίκι
150 γρ ρεγκάτο
2 αυγά
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
πιπέρι
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα 24 εκ διάμετρο.
Απλώνουμε την ζύμη τάρτας με το χέρι να καλύψει καλά την ταρτιέρα.Πιθανά κομμάτια ζυμης που εξέχουν τα κόβουμε.
Τρυπάμε με πηρούνι τη ζύμη σε διάφορα σημεία
Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε το μείγμα πάνω από τη ζύμη. Απλώνουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ρεγκάτο και τοποθετούμε τα υπόλοιπα ντοματίνια από πάνω με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στο κάτω ράφι του φούρνου για 35 λεπτά περίπου.Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου