Κέικ με σπανάκι
ΥΛΙΚΑ
250 gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι τοτάλ
3/4 κούπας ελαιόλαδο
400γρ σπανάκι και σέσκουλο,μάραθο,μυρώνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
άνηθο
500γρ φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C
Μαραίνουμε το σπανάκι σε αντικολλητικό τηγάνι και στραγγίζουμε να φύγουν τα υγρά
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το λάδι, τα αυγά και το γιαούρτι
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε
Ψήνουμε για μία ώρα στους 180 βαθμούς
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου