CHEESE CAKE
ΥΛΙΚΑ
3 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
2/3 κουτιού ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 2 λεμόνια
1 1/2 πακέτο πτι μπερ μπισκότα
3 κουταλιές σούπας Βιτάμ λιωμένο
1 βάζο μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εγώ προτιμώ το βύσσινο ή κεράσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ
Ανακατεύουμε καλά με το λιωμένο Βιτάμ
Στρώνουμε το μείγμα σε ένα πυρεξακι
Πιέζουμε καλά στο πυρέξ
Το βάζουμε στο ψυγείο
Για την κρέμα
Χτυπάμε καλά σε ένα μπωλ το τυρί και
προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ζαχαρούχο γάλα
συνεχίζοντας να χτυπάμε έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα..
Καλό είναι να βάλουμε την κρέμα για 1 ώρα στην κατάψυξη
ώστε να σφίξει καλύτερα.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την στρώση μπισκότου και τέλος από πάνω απλώνουμε την μαρμελάδα..
Βάζουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Κατερίνα Χ.
ΥΛΙΚΑ
3 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
2/3 κουτιού ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 2 λεμόνια
1 1/2 πακέτο πτι μπερ μπισκότα
3 κουταλιές σούπας Βιτάμ λιωμένο
1 βάζο μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εγώ προτιμώ το βύσσινο ή κεράσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ
Ανακατεύουμε καλά με το λιωμένο Βιτάμ
Στρώνουμε το μείγμα σε ένα πυρεξακι
Πιέζουμε καλά στο πυρέξ
Το βάζουμε στο ψυγείο
Για την κρέμα
Χτυπάμε καλά σε ένα μπωλ το τυρί και
προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ζαχαρούχο γάλα
συνεχίζοντας να χτυπάμε έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα..
Καλό είναι να βάλουμε την κρέμα για 1 ώρα στην κατάψυξη
ώστε να σφίξει καλύτερα.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την στρώση μπισκότου και τέλος από πάνω απλώνουμε την μαρμελάδα..
Βάζουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Κατερίνα Χ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου