ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό μοσχάρι
- 3 πατάτες
- 1 ντομάτα
- 2-3 καρότα
- 1-2 κρεμμυδια ξερά
- 1 κύβο βοδινού προεραιτικα
- σελινο
- αλάτι , πιπέρι
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε να βράσει σε νερό (2 ώρες περίπου)και το ξαφρίζουμε.
- Λίγο πριν είναι εντελώς έτοιμο το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμί.
- Στο ζουμί βάζουμε να βράσουν η ντομάτα (ολόκληρη), τα κρεμμύδια, ένα καρότο, μια πατάτα και λίγο σέλινο συμπληρώνοντας νερό αν χρειάζεται.
- Αφού βράσουν τα αφαιρούμε και τα λιώνουμε στο μούλτι με λίγο ζωμό.
- Τα προσθέτουμε μέσα στο ζουμί και συμπληρώνουμε νερό αν είναι πολύ πηχτό.
- Κόβουμε τις υπόλοιπες πατάτες και καρότα σε κύβους, το κρέας σε μικρές μπουκίτσες και τα προσθέτουμε ξανά στην κατσαρόλα.
- Τέλος βάζουμε το σέλινο ψιλοκομμένο, το κύβο και το λάδι.
- Αφήνουμε για 20 λεπτά και είναι έτοιμη η σούπα.
- ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου