airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Πως να τονίσετε τα φρύδια σας...

Βήμα 1

 Προετοιμάστε τα φρύδια σας..

Πάντα ξεκινάμε με ένα καθαρό πρόσωπο και διαβεβαιώνουμε πως είναι καλά ενυδατωμένο.

Έπειτα χτενίστε τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας μια χτένα φρυδιών ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας. Κόψτε οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με το σχήμα των φρυδιών, εφόσον είναι απαραίτητο.

Τώρα συγκεντρώνετε ότι υλικό έχετε για να γεμίσετε τα φρύδια σας- μολύβι, σκιά ή τζελ φρυδιών ή ακόμη και συνδυασμό αυτών.

Εδώ θα αναφέρουμε των συνδυασμό της χρήσης μολυβιού και σκιάς ματιών, που όλες έχουμε στο νεσεσέρ των καλλυντικών μας.

Η χρήση του μολυβιού αδιαμφισβήτητα ολοκληρώνει το γέμισμα των φρυδιών ενώ η σκιά δίνει ένα πιο φυσικό τελείωμα.

Βήμα 2

Γέμισμα των φρυδιών 

Ξεκινήστε να γεμίζετε τα φρύδια σας με μολύβι από την μέση. Τα φρύδια τείνουν να είναι αραία στην άκρη τους οπότε το να τα γεμίσετε υπερβολικά θα δίνει μια όψη που δεν θα φαίνεται φυσική. Απλά συμβαδίστε με το φυσικό σχήμα των φρυδιών και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα. 
Για το γέμισμα να εφαρμόζετε το μολύβι με κοφτές απαλές κινήσεις.


Βήμα 3 

Κάντε πιο έντονα τα φρύδια σας

Γεμίστε ολόκληρο το μήκος του φρυδιού. Διαβεβαιώστε πως δεν ξεπερνάτε την πάνω γραμμή του φρυδιού σας με το μολύβι. Απλά τονίστε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και παχύνετε και κάντε τα λίγο πιο έντονα από την φυσική τους όψη. 

Βήμα 4

Τελειοποιήστε τα με σκιά. 
Οι γραμμές του μολυβιού μόνες τους φαίνονται ανομοιόμορφες έτσι χρησιμοποιούμε σκιά για ένα τέλειο τελείωμα. Χρησιμοποιήστε σκιά φρυδιού γι αυτό το βήμα. Εάν δεν έχετε μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε μια ματ σκιά ματιών. Μην χρησιμοποιήσετε σκιά που είναι πολύ σκούρα. 



Βήμα 5
Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο τα φρύδια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα σας πάνω και κάτω από το τόξο του φρυδιού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK