ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
-
200 γραμ. γκούντα
-
200 γραμ. ρεγκάτο
-
200 γραμ. κεφαλογραβιέρα
-
3 ασπράδια αυγών +1 κρόκο
-
3 κ.σ. κορν φλάουρ
-
ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
-
καλαμποκέλαιο
-
τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε όλα τα τυριά στο
χοντρό του τρίφτη ή τα παίρνουμε έτοιμα από το super market. Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα ,προσθέτουμε τον κρόκο,
το κορν φλάουρ, τα τυριά ,αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να
ενσωματωθούν τα υλικά.
Τα αφήνουμε για περίπου 1 ώρα
στο ψυγείο να σφίξουν. Μετά τα πλάθουμε σε
μικρά μπαλάκια, τα περνάμε από την
φρυγανιά(όπως στο σνίτσελ) και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι στην φριτέζα ή στο
τηγάνι
TIPS
Στην φριτέζα είναι καλύτερα,
γιατί στο τηγάνι θέλει αρκετό λάδι.
Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου