airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Εύκολο κισ λωρέν..

                                                                     ΥΛΙΚΑ
Κις Λορέν με σουτζούκι
50 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1  μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 φλυτζάνια τριμμένο τυρί που προτιμάτε
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
8 αυγά
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Βουτυρώνουμε ένα ταψακι 
Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαμπόν , το κρεμμύδι ,το τυρί το αλεύρι και τα αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν
Τα μεταφέρουμε στο βουτυρωμένο ταψάκι και τα στρώνουμε ομοιόμορφα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο χτυπάμε λίγο και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα στο ταψί.
Ψήνουμε 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Καλή όρεξη
Άντζυ

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK