ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ
500γρ ρεβίθια
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε φέτες
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
δάφνη 2 φύλλα
1 κύβος λαχανικών
1 λεμόνι χυμός
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τα ρεβίθια σε νερό για 8 ώρες. Τα βράζετε λίγο και τα σουρώνετε.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα καρότα.
Προσθέτετε τα ρεβίθια το αλάτι το πιπέρι τα φύλλα δάφνης τον κύβο λαχανικών και προσθέτετε νερό ώστε να καλυφθούν τα ρεβίθια.
Βράζετε για 2 ώρες μέχρι να χυλώσουν τα ρεβίθια
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και σερβίρετε
ΥΛΙΚΑ
500γρ ρεβίθια
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 καρότα κομμένα σε φέτες
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
δάφνη 2 φύλλα
1 κύβος λαχανικών
1 λεμόνι χυμός
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τα ρεβίθια σε νερό για 8 ώρες. Τα βράζετε λίγο και τα σουρώνετε.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα καρότα.
Προσθέτετε τα ρεβίθια το αλάτι το πιπέρι τα φύλλα δάφνης τον κύβο λαχανικών και προσθέτετε νερό ώστε να καλυφθούν τα ρεβίθια.
Βράζετε για 2 ώρες μέχρι να χυλώσουν τα ρεβίθια
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και σερβίρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου