airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Νοστιμότατο!!!!

ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό συναγρίδα  φιλέτο
1 κ.σ αλεύρι
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο
700 γρ ντομάτες
1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
μαϊντανός
αλάτι 
πιπέρι
ελαιόλαδο
χυμός από ένα λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα φιλέτα του ψαριού τα στεγνώνετε καλά. Τα βάζετε σε πιατέλα  τα τρίβετε με το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε.Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί περιχύνετε μα λάδι, πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και τα αφήνετε να σταθούν για 1 ώρα.
Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες αφαιρείτε τους σπόρους και τις ψιλοκόβετε.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και σοτάρεται ελαφρά το κρεμμύδι ,το σκόρδο. 
Προσθέτετε τις ντομάτες ,το κρασί, το μαϊντανό και σιγοβράζετε να δέσει η σάλτσα και περιχύνετε με αυτή το ψάρι.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK