airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Σαν σήμερα γεννήθηκε το φως..

vintage angels with baby jesus | Рождество с малышами Charlot Byi.: Η σημερινή μέρα είναι πολύτιμη και ιερή για τον πλανήτη Γη.Είναι η μέρα που ο κόσμος  κάνει ένα διάλειμμα από την παραφροσύνη και αναγνωρίζει την Παρουσία της Θεότητας.Είναι μια μέρα μέγιστης χαράς, ευγνωμοσύνης και γιορτής.
Η ενσάρκωση του Χριστού έχει τεράστια μεταφυσική σημασία.Ο Ιησούς έφερε το Θεό στη Γη, αποκάλυψε τη Θεϊκή του ταυτότητα, είχε το θάρρος να τη ζήσει και ο κόσμος άλλαξε για πάντα.
Η εικόνα του Χριστού που γεννήθηκε σε μία φάτνη συμβολίζει το γεγονός ότι ο Θεός εμφανίζεται σε τόπους ταπεινούς.Το πνεύμα δεν επιζητά φανφάρες, ανθρώπινα πλούτη δόξες και τιμές αλλά την απλότητα μιας ανοιχτής καρδιάς.
Το σημαντικότερο μήνυμα των Χριστουγέννων είναι ότι ο Χριστός γεννιέται μέσα σε σένα και από σένα και είναι εσύ.Η γέννηση του Χριστού είναι η εμφάνιση μιας νέας συνειδητότητας για τη δική σου ιερότητα.
Σήμερα είναι τα γενέθλιά σου . Ευχαρίστησε το Θεό που θυμήθηκες τη Θεία φύση σου.Πέταξε το μανδύα της μικρότητας και δέξου την αλήθεια..Είσαι ιερός...
Ο Ιησούς γεννήθηκε για να μας θυμίσει ποιοι πραγματικά είμαστε...

Τα μάτια του Χριστού είναι ανοιχτά και θα κοιτάζει ότι βλέπεις με αγάπη , αν κι εσύ κοιτάζεις με τα δικά Του Μάτια..

Απόσπασμα από το βιβλίο μια βαθιά ανάσα ζωής ALAN COHEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK