airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Αφήστε το ασφαλές λιμάνι του εαυτού σας...Οι μεγάλες συγκινήσεις και οι παράδεισοι βρίσκονται στα ανοιχτά..Μοιραστείτε...Αγαπήστε...Καλησπέρα!!!!Καλή εβδομάδα!!!!

Justyna Kopania: ....Πιστεύω πραγματικά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη ζωή.Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.Φοβόμαστε να είμαστε αυτό που είμαστε!Νιώθουμε υπέροχα ,τρελά συναισθήματα, μα δεν τα ακολουθούμε.....Φοβόμαστε να ζήσουμε τη ζωή και γι' αυτό δε βιώνουμε ,δεν βλέπουμε,δεν αισθανόμαστε ,δεν τολμάμε, δεν νοιαζόμαστε!!Και κατά συνέπεια δεν ζούμε, γιατί ζωή σημαίνει ενεργή συμμετοχή. Ζωή σημαίνει να βρομίζεις τα χέρια σου, σημαίνει να πηδάς στη μέση της γιορτής, σημαίνει να πέφτεις με τα μούτρα. Ζωή σημαίνει να πηγαίνεις πέρα από τον εαυτό σου....
Πρέπει όμως να αποφασίσει ο εαυτός σου για τον εαυτό σου." Τι σημαίνει ζωή για μένα;" Αν ξοδεύαμε το ένα τέταρτο του χρόνου που ξοδεύουμε να σχεδιάσουμε ένα γεύμα για να σκεφτούμε τη ζωή  θα ήμαστε άπιαστοι!
Η ίδια η ζωή όμως έχει ένα θαυμάσιο τρόπο να λύνει αυτό το πρόβλημα. Γιατί η ζωή όταν δε βιώνεται δημιουργεί έκρηξη μέσα μας. Είναι σαν να προσπαθείς να κρατήσεις το καπάκι κλειστό όταν ο ατμός είναι έτοιμος να εκτιναχθεί..Κάτι θα συμβεί θα βρεθείτε σε κατάσταση ακραίου φόβου , μοναξιάς, πόνου ή απάθειας..Σημάδια όλα ότι  δεν είστε ζωντανοί , ότι δεν ζείτε!
Γι' αυτό λοιπόν αν νιώθετε τέτοια πράγματα , ανασκουμπωθείτε  και πείτε:" Ως εδώ !Τώρα θα ζήσω.."Δεν είναι εύκολο πράγμα...είναι όμως ένα θαυμάσιο πράγμα....
Ξέρω λίγα πράγματα για τη ζωή. Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται χαρά, το ξέρω γιατί το έχω νιώσει. Και υπάρχει κάτι που λέγεται εξαίσια τρέλα την ξέρω γιατί την έχω ζήσει.Και ξέρω ότι υπάρχει αγάπη , γιατί έχω αγαπήσει.... Κι' όλα αυτά τα πράγματα μπορείς να τα χαρίσεις στον εαυτό σου αρκεί να είσαι αποφασισμένος να υποφέρεις λιγάκι, να αγωνιστείς λιγάκι, να το παλέψεις και θα γίνει!!!!
Από το βιβλίο "Να ζεις ,ν'αγαπάς και να μαθαίνεις"
Λεό Μπουσκάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK