ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
- 1 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομμάτια
- 8 σκελ. σκόρδο
- 6-7 κρεμμύδια κομμένα στα6
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 1/2 κιλό φέτα
- 250γρ. ανθότυρο
- 6-7 καρότα χοντροκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας με λάδι και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ,τα καρότα, αλάτι ,πιπέρι
και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Αφού ψηθεί το κρέας , προσθέτουμε τα σκόρδα και τα τυριά με δυνατή φωτιά.
Mόλις πάρουν μια βράση, το τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου