Υλικά
400γρ.καταίφι
1 βιταμ μεγάλο χρησιμοποιούμε τα 3/4
250 γρ φετα
250γρ ρεγκατο
250γρ κασέρι
6 αυγά
1/2 λίτρο γάλα
Εκτέλεση
με λίγη ποσότητα βιταμ αλείφουμε το πυρεξ
στρωνουμε τη μισή ποσότητα καταίφι
ρίχνουμε τα τυριά αφού προηγουμένως τα έχουμε τρίψει
στρώνουμε απο πανω το υπόλοιπο καταιφι
χτυπαμε τα αυγά με το γάλα και ρίχνουμε απο πάνω
προσθέτουμε λίγο αλάτι(προεραιτικα) και πιπέρι.
Το αφήνουμε τρεις ώρες περίπου,
ψήνουμε στη συνέχεια για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου