Υλικά
- 100γρ κουβερτούρα
- 150γρ βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 1/2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 χούφτα τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα
- Βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια ,και ανακατεύουμε.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και περιμένουμε να πήξει.
TIPS
Δεν χρησιμοποιούμε κουβερτούρα γάλακτος γιατί χάνεται η γεύση του κακάο και
γίνεται πολύ γλυκιά.
Η ποσότητα των φουντουκιών είναι καθαρά προσωπική.
Βάλτε όση ποσότητα θέλετε.
Μαρία
Ολα αυτα για μια μερεντα;
ΑπάντησηΔιαγραφή