airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Για τους λάτρεις της μερέντας

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ
Υλικά
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 150γρ βούτυρο
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 2 1/2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
  • 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
  • 1 χούφτα τριμμένο φουντούκι

Εκτέλεση
  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα
  3. Βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια ,και ανακατεύουμε.
  4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και περιμένουμε να πήξει.

TIPS
Δεν χρησιμοποιούμε κουβερτούρα γάλακτος γιατί χάνεται η γεύση του κακάο και γίνεται πολύ γλυκιά.
Η ποσότητα των φουντουκιών είναι καθαρά προσωπική. Βάλτε όση ποσότητα θέλετε. 

Μαρία

1 σχόλιο:

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK