airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

H ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ



Υπέφερε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Ο μαιτρ τέτοιου είδους αγώνων Ματζουράκης φρέναρε τον Παναθηναϊκό ο οποίος πέρα κάποιων καλών διαστημάτων ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπεισε με την απόδοση του. 
Ο Στραματσόνι από τη δική του τη πλευρά με την επιμονή του να μην ξεκινάει τον Βιγιαφάνες διευκόλυνε το έργο του Παναιτωλικού. Η πολύ καλή επιθετική γραμμή του Παναθηναικου θέλει παίκτες που να μπορούν να τους βγάλουν κάθετες πάσες και να "ανοίξουν" τις άμυνες στοιχεία που από την τωρινή μεσαία γραμμή έχουν μόνο ο Λεντέσμα και ο Βιγιαφάνες.
Ο δεύτερος αν και όταν μπήκε δεν έκανε τη διαφορά είναι απαραίτητος σε τέτοια παιχνίδια που αντίπαλος παίζει πίσω και δεν χρειάζονται τα τρεξίματα και η κάλυψη χώρου στοιχεία που προφανώς ανταποκρίνονται καλύτερα οι Γουακάσο και Λουντ.
Διαιτητικά λάθη υπήρξαν αλλά προφανώς δεν είναι κάτι που πρέπει να σταθούν οι πράσινοι.Παραδοσιακά τέτοιες έδρες κρίνουν τίτλους αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς και είναι δεδομένο ότι και οι υπόλοιποι διεκδικητές θα χάσουν βαθμούς.


Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ..ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ..ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK