airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το Σαββατοκύριακο της γκέλας


Τις προηγούμενες αγωνιστικές πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι η "ψαλίδα" μεταξύ των 4 μεγάλων και των υπόλοιπων ομάδων έχει ανοίξει..διαψεύτηκαν όμως αυτή την αγωνιστική.Μετά τον ΠΑΟ και οι ΠΑΟΚ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχασαν σημαντικούς βαθμούς που θα μετρήσουν στη συνέχεια αν κερδίσει μάλιστα και η ΑΕΚ αύριο.
Για τον ΠΑΟΚ τα είπαμε από τη προηγούμενη φορά. Καλή ομάδα αλλά οταν ο αντίπαλος κλείνεται πίσω, και δεν έχεις επιθετικό που θα΄βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με τον Μπίσεβατς μάλιστα σε μέτρια μέρα (σημείο αναφοράς για τον φετινό ΠΑΟΚ) θα δυσκολευτείς.Οι πολλές χαμένες  ευκαιρίες του 2ου μέρους σε συνδυασμό με το ότι η Ξάνθη έπαιζε με 10 παίκτες, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.Ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων.
Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Λάρισα τι να πω. Έγιναν εγκλήματα...δε φτάνει που δεν έχεις έτοιμη την ομάδα λόγω των λαθών του καλοκαιριού, αλλάζεις και το σύστημα σε 4-4-2 , αφήνεις στο πάγκο Μάριν,Φορτούνη ,Μαρτίνς και αφήνεις μέσα το Σεμπά που  μπορεί να  κάνει επίθεση μόνο με ...τάκλιν.
Εγκλήματα από τον Μπέντο !
Τώρα η ΑΕΚ εχει την ευκαιρία να κερδίσει αύριο και να πάει Καραΐσκάκη ως πρωτοπόρος.
Το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ανάβει !!


Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK