airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γλυκό σοκολάτας





Yλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
3κουταλιες σούπας κακάο
3 κουταλιές σούπας κονιάκ
1 Βιτάμ μεγάλο
2 αυγά
1 βανίλια
500γρ άχνη
1 φακελάκι τρούφα




Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια
διαχωρίζουμε κρόκους από ασπράδια
σε ένα μπολ χτυπάμε τα δυο ασπράδια ώστε να γίνουν μαρέγκα σφιχτή.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιτάμ
αδειάζουμε το λιωμένο Βιτάμ σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε την άχνη,τα αυγά ,το κακάο,το κονιάκ, τη βανίλια,τη μαρέγκα ενώ ανακατεύουμε με το μίξερ.
Όταν έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα προσθέτουμε τα μπισκότα
ανακατεύουμε καλά τα μπισκότα με το μείγμα (καλύτερα με το χέρι)
σε μια λαδόκολλα πασπαλίζουμε λίγη από την τρούφα σε μακρόστενο σχήμα.
Βάζουμε το μείγμα με τα μπισκότα κατά μήκος της λαδοκολας.
Τυλίγουμε τη λαδόκολλα γύρω από το μείγμα για να του δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα. 
Ανοίγουμε τη λαδόκολλα πασπαλίζουμε από πάνω με την υπόλοιπη τρούφα.
Τυλίγουμε πάλι με τη λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες περίπου.
Το γλυκό σοκολάτας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Καλή σας απόλαυση!!

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK