airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αθλητικά νέα


To πρωτάθλημα άρχισε και φαίνεται ότι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Όχι τόσο όσο αναφορά το κλίμα μεταξύ των ομάδων (η μάχη για τον έλεγχο της διαιτησίας συνεχίζεται) όσο με την αγωνιστική ενίσχυση των 3 ανταγωνιστών του Ολυμπιακού.
ΠΑΟ: Πολλές και ποιοτικές μεταγραφές σε όλες τις γραμμές.Μένει να αποδειχτεί και στο χορτάρι αν θα βοηθήσουν και θα μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι φυσικά το πρωτάθλημα.Ερωτηματικό το κέντρο όπου πέρα των Λεντέσμα, Ζεκα δεν φαίνεται να υπάρχει ισάξια εναλλακτική λύση.

ΑΕΚ: Σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα σε όλες τις γραμμές.Η επίθεση με τη προσθήκη ενός πολύ μεγάλου παίκτη (Αλμεύδα) αποτελεί σημείο αναφοράς αλλά και εδω η απουσία ισάξιας εναλλακτικής λύσης θα αποτελέσει το ερωτηματικό σε βάθος χρόνου.

ΠΑΟΚ: Η σημαντικότερη μεταγραφή για εμένα είναι αυτή του προπονητή.Ο Ιβιτς φαίνεται οτι έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον Φερναντο Σαντος και αυτό αποτελεί για εμένα το σημαντικότερο εχέγγυο για την επιτυχία της ομάδας. Ομάδα με πλάνο , σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό στο γήπεδο και σοβαρότητα.Το μόνο αρνητικό και εδω η έλλειψη ικανού φορ στην επίθεση. Ο Αθανασιάδης είναι καλός παίκτης αλλά όχι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Eδω ταιριάζει η φράση "έβγαλε τα μάτια του μόνος του".Τα πολλά και συνεχόμενα λάθη του καλοκαιριού έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι ένα βήμα πίσω απο τους 3 λόγω της έλλειψης συνοχής με την προσθήκη πολλών ποιοτικών μεν παικτών αλλά που θέλουν χρόνο για να δέσουν.Και πάλι η χρόνια ασθένεια  έλλειψη αμυντικού κλάσης δεν καλύφθηκε.

Καλό πρωτάθλημα μακριά από φανατισμούς και να το πάρει ο καλύτερος

Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK