airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Editorial

Μια ακόμη εβδομάδα ξεκίνησε..μια ακόμη εβδομάδα που όσοι ακόμα δουλεύουμε θα πάμε στη δουλειά..
Θα έρθουμε πάλι σε επαφή με τους συνάδελφους και με τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται η εργασία μας..
Πάλι θα αντιμετωπίσουμε το δύσκολο συνάδελφο,τον γκρινιάρη συνάδελφο,τον απαιτητικό προϊστάμενο,τον ανικανοποίητο και γκρινιάρη πελάτη άλλα και τους καλούς,τους ευγενικούς τους χαμογελαστούς συνάδελφους τους προϊστάμενους που δεν κουράζονται να μας επιβραβεύουν και να τονώνουν το ηθικό μας,τους πελάτες που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες μας..
 Η συνεργασία με τους δεύτερους είναι εύκολη..Για να αντιμετωπίσουμε τους πρώτους όμως χρειάζεται προσπάθεια..Όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε, όταν πατάμε γερά στα πόδια μας όταν κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας τότε είναι ευκολότερο να αποστασιοποιηθούμε από τις νοσηρές συμπεριφορές..Τέτοιου είδους άκρως αντιπαραγωγικές συμπεριφορές κρύβουν ανασφάλειες,δόλο,αντιπαλότητα, φθόνο και κυρίως φόβο..
Ας δούμε αυτούς τους ανθρώπους με συγκατάβαση και καλοσύνη..δίνουν τη δική τους μάχη για επιβίωση με λάθος τρόπο. Χρειάζονται βοήθεια...Ας τους αντιμετωπίσουμε με καλή δουλειά  χαμόγελο και εύγλωττη  σιωπή..

Καλή εβδομάδα

"Δυο πράγματα γεμίζουν το μυαλό μου με διαρκώς αυξανόμενο θαυμασμό και δέος: ο έναστρος ουρανός από πάνω μου και ο ηθικός νόμος μέσα μου"
IMMANUEL KANT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK