airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

EUROPA LEAQUE -1 Γάμος και 2 κηδείες


Παναθηναικός και Ολυμπιακός ήταν άτυχοι και δεν άξιζαν την ήττα ενώ ο ΠΑΟΚ παρά το ότι έπαιξε μέτρια με 2 γκόλ του Αθανασιάδη πήρε πολύτιμη νίκη.
ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΠΑΟΚ 1-2
Παρά το γκόλ που δέχθηκε στο 1ο λεπτό και αφού γλύτωσε το 2ο στη συνέχεια με ενα πέναλτυ ισοφάρισε στο 10ο λεπτό.
Το μάτς στη συνέχεια ήταν ισορροπημένο με το πρωτο ημίχρονο να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες.
Στο δευτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και αφού γλυτωσε ενα γκόλ με ενα δοκάρι του Κομλιτσένκο στο 77' στη πρωτη ουσιαστικά 
ευκαιρία του στο 2ο ημίχρονο σκόραρε και πάλι με τον Αθανασιάδη.Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό θα μπορούσε να είχε κάνει και το 1-3 αν ο Ροντρίγκεζ δέν έχανε ενα γκό,α ποαυτά που δεν χάνονται,

                                                                                      ΘΕΛΤΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0

Μεγάλη αδικία για τον Παναθηναικό που για 70 λεπτά ήταν πολύ καλύτερος απο τη Θέλτα και ήλεγχε το μάτς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.Με οργανωτή τον Λεντέσμα και αξιους συμπαραστάτες τους Κουλιμπαλί,Ζέκα , Βιγιαφάνες δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο Ιμπάρμπο ήταν ο μοιραίος παίκτης.Στο 66'σε  καθαρή ανατροπή του Ιμπάρμπο δεν δόθηκε πέναλτυ. Μετά το 70'  έμεινε απο δυνάμεις αλλά ο Στραματσόνι ήταν απλός θεατής μη κάνοντας καμία αλλαγή για να φεσκάρει την ομάδα.Κρίμα για τον Παναθηναικό. Η αλλαγή του Εμποκού στο 88' είναι καθυστερημένη και χωρίς νόημα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ 0-1

Απο ΑΕΛ σε ΑΠΟΕΛ..2η συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό.Αυτή τη φορά παρουσίασε μια σαφώς καλυτερη εικόνα ειδικά απο τη μέση και μπροστά με 21 τελικές προσπάθειες και 3 δοκάρια. Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε τυχερός και στη πρωτη ουσιαστική (απο τις 2-3 συνολικά) επίσκεψη του σκόραρε και άγχωσε το Καραισκάκη. Σχήμα με Μάριν και Φουρτούνη μαζί και με τους 2 να προσπαθούν αλλά να μην είναι αρκετοί στο να φέρουν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ισως ο Τσόρι που εκτός απο μεγάλος παίκτης έχει και το χαρακτήρα του νικητή να πρόσφερε περισσότερα στη θέση τους ενός απο τους 2. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα του Ολυμπιακού βρίσκετα στα άκρα καθώς δεν έχει παίκτη με τις τεχνικές αρετές να προκαλέσει ρήγματα. Ο Μάριν φαίνεται περισσότερο δεκάρι παρά ακραίος χαφ.2η ήττα στη σειρά και αν τριτώσει τη Κυριακή με την ΑΕΚ αναμένονται εξελιξεις στο Πειραιά με το Μπέντο να κινδυνεύει.

Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK