ΜΑΦΙΝ ΖΑΜΠΟΝ-ΤΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ
1κ.σ ελαιόλαδο
1 κονσέρβα ζαμπόν (200γρ) κομμένο κυβάκια
200 γρ. τυρί κομμένο κυβάκια τσένταρ
φρέσκο κρεμμύδι
125 γρ φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
100ml γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό σκεύος βάζουμε το λάδι και σε χαμηλή θερμοκρασία τηγανίζουμε το ζαμπόν για λίγο να ροδίσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τσένταρ, τη φρυγανιά ,το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και κομματάκια ζαμπόν και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 κεραμικά σκεύη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και να φουσκώσουν.
Καλή επιτυχία
ΥΛΙΚΑ
1κ.σ ελαιόλαδο
1 κονσέρβα ζαμπόν (200γρ) κομμένο κυβάκια
200 γρ. τυρί κομμένο κυβάκια τσένταρ
φρέσκο κρεμμύδι
125 γρ φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
100ml γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό σκεύος βάζουμε το λάδι και σε χαμηλή θερμοκρασία τηγανίζουμε το ζαμπόν για λίγο να ροδίσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τσένταρ, τη φρυγανιά ,το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και κομματάκια ζαμπόν και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 κεραμικά σκεύη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και να φουσκώσουν.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου