airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επαγγελματική νίκη περνώντας από μια δύσκολη έδρα στην οποία όμως έτσι και αλλιώς έχει καλή παράδοση.Δε θα σχολιάσω το παιχνίδι, τις λεπτομέρειες  μπορείτε να τις διαβάσετε στις στήλες των ειδικών στα διάφορα sites. Ο Πανιώνιος με εξέπληξε διότι παρά τις απουσίες του έδειξε ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με αγωνιστικό  σχέδιο, ταχύτητα, στοιχεία τα οποία κατά τη γνώμη μου οφείλονται στη δουλειά του Ουζουνίδη, ο οποίος έκανε και τη προετοιμασία, και λιγότερο στον Μιλιβόγιεβιτς.
Από τη Νέα Σμύρνη θα περάσουν δύσκολα οι άλλοι τρεις μεγάλοι.Αρνητική εντύπωση προκάλεσαν οι θεατρινισμοί του Μασούντ που πυροδότησαν την εξέδρα,Αυτά δε χρειάζονται.
Όσο αναφορά τη διαιτησία πραγματικά ήταν κακή ειδικά στη φάση του Πανιωνίου που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ παίκτης του σε καταφανή θέση για γκολ ενώ δεν ήταν. Από εκεί και πέρα το λυπηρό είναι η νοοτροπία των παραγόντων του ποδοσφαίρου μας που με συνεχείς ανακοινώσεις και διαρροές εκατέρωθεν (τελευταία του Δημάτου της ΑΕΚ) προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαμορφώσουν κλίμα εύνοιας των αντιπάλων τους  το οποίο μάλλον δικαιολογεί τα δικά τους λάθη στις μεταγραφές, σχεδιασμό του καλοκαιριού.Αναφέρομαι και στους 4 μεγάλους για να μη παρεξηγηθώ.Αφήστε τους διαιτητές και ασχοληθείτε με τις ομάδες σας.Έως τώρα κάνουν λάθη αλλά δεν διαφαίνεται ότι "σπρώχνεται" κάποια ομάδα.Καταλάβετε ότι το κλίμα της βίας εσείς το καλλιεργείτε με αυτή σας τη στάση. Επιτέλους αφήστε ήσυχο το ποδόσφαιρο και αφήστε μας να δούμε λίγο μπαλίτσα.

Ο ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ


1 σχόλιο:

  1. ΈΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΔΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK