airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ

Για να συνοδεύσετε γλυκά τον καφέ σας
IL LABORATORIO DI MM_SKG: ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ♦♦ PASTA FLORA:

ΥΛΙΚΑ


500 gr αλεύρι
1 Βιτάμ
1 κουταλάκι μπεικιν
1 αυγό χτυπημένο
1 βανίλια
3 κ.σ. κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά τα υλικά για να φτιαχτεί η ζύμη. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη το μπωλ και βάζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτά.
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα. Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης  και στρώνουμε στην ταρτιέρα.
Προσθέτουμε μαρμελάδα της αρεσκείας μας από πάνω. Μου αρέσει ροδάκινο ή φράουλα.
Με το 1/3 της ζύμης πλάθουμε μπαστουνάκια στο μέγεθος της ταρτιέρας και τοποθετούμε από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά

Εύκολο
Καλή επιτυχία
Άντζυ

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK