ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 250γρ. βούτυρο λιωμένο
- 6 αυγά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ ελαφρύ
- ½ φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1κ.γλ. κανέλα
- Ζάχαρη άχνη και κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πιάνουμε ένα ένα φύλλο και το σουρώνουμε σε σχήμα βεντάλιας.
Το βάζουμε σε ταψί ,το ένα δίπλα στο άλλο.
Τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο
και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ,μέχρι να ροδίσουν καλά.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αβγά, το γάλα,
την μαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
Περιχύνουμε το ψημένο φύλλο στο ταψί.
Ξαναβάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά,
να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να ροδίσει αρκετά.
Μόλις την βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου