ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
- 100γρ. κακάο
- 300γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 150γρ. σπορέλαιο
- 4 αυγά
- 2 βανίλιες
- 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2κ.γλ.μπέικιν
- 1κ.γλ. νες καφέ
- 1πρέζα αλάτι
- ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε με το σύρμα το κακάο, τη ζάχαρη και το σπορέλαιο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού κάνουμε μπαλάκια
και πασπαλίσουμε καλά με ζάχαρη άχνη , τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
Καλή επιτυχία
Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου