ΥΛΙΚΑ
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι χοιρινό
- 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες σε λάδι
- Λίγη ρίγανη
- Αλάτι ,πιπέρι
- ½ φλ. Ανθότυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 ml λευκό κρασίΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε τα ψαρονέφρια στη μέση κατά μήκος και τα ανοίγουμε σαν βιβλίο ώστε να μην χωρίσουν. Τα κτυπάμε ελαφρά να ανοίξουν και τα αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε στο εσωτερικό του κρέατος λιαστή ντομάτα ,ανθότυρο, σκόρδο και ρίγανη. Τα διπλώνουμε σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με οδοντογλυφίδες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200.Βάζουμε το κρέας σε μικρό ταψί και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και κρασί. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου γυρίζοντας το κρέας.Αφήνουμε να κρυώσει ,κόβουμε σε χοντρές ροδέλες και σερβίρουμε με πατατούλες βραστές με λαδολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου