airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
ΥΛΙΚΑ

  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι χοιρινό
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες σε λάδι
  • Λίγη ρίγανη
  • Αλάτι ,πιπέρι
  • ½ φλ. Ανθότυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 ml λευκό κρασί


    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Κόβουμε τα ψαρονέφρια στη μέση κατά μήκος και τα ανοίγουμε σαν βιβλίο ώστε να μην χωρίσουν. Τα κτυπάμε ελαφρά να ανοίξουν και τα αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε στο εσωτερικό του κρέατος λιαστή ντομάτα ,ανθότυρο, σκόρδο και ρίγανη. Τα διπλώνουμε σε ρολό και τα σταθεροποιούμε με οδοντογλυφίδες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200.
    Βάζουμε το κρέας σε μικρό ταψί και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και κρασί. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου γυρίζοντας το κρέας.
    Αφήνουμε να κρυώσει ,κόβουμε σε χοντρές ροδέλες και σερβίρουμε με πατατούλες βραστές με λαδολέμονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK