ΣΝΙΤΣΕΛ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
10 σνίτσελ χοιρινά
10 φέτες μπέικον
10 φέτες κασέρι
αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι
1 κρέμα γάλακτος
5 πατάτες
Ρίγανη, ελαιόλαδο
Βάζουμε τα σνίτσελ σε ένα πολ και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Απλώνουμε τα σνίτσελ στον πάγκο και βάζουμε από μία φέτα κασέρι και μία φέτα μπέικον στο καθένα.
Τυλίγουμε σε ρολό και τα κλείνουμε με 2 οδοντογλυφίδες.
Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και κατόπιν, τις απλώνουμε στο ταψί με τα ρολάκια.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε στο ταψί την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου