airtickets

λευκα ειδη

e-table

FOLLIE FOLLIE

SUGAR FREE

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η νέα τάση στα μαλλιά

Το balayage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. Είναι μια τεχνική που πήρε το όνομα της από την γαλλική λέξη  “to paint” ή “to sweep,” συμπεριλαμβάνει εφαρμογή χρώματος με ελεύθερες κινήσεις των χεριών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξατομικευμένο και φυσικό λούκ- ο τέλειος τρόπος να φωτίσεις το φθινοπωρινό σου λούκ. Οι στυλίστες εφαρμόζουν αυτή την τεχνική για το απλό και φυσικό αποτέλεσμα , που σημαίνει μια φυσική μετάβαση όταν τα μαλλιά αρχίσουν να μεγαλώνουν. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το βάψιμο των ριζών καθώς τα μαλλιά θα μακραίνουν. Παρακάτω θα δείτε τα αγαπημένα μας balayage.
blondebalayage



1.Blonde

bronde

Brown: Δώστε έμφαση στο μάκρος των μαλλιών σας με ένα βαθύ καστανό balayage που σβήνει σε ένα φωτεινό μελί ξανθό. Το Balayage θα σας δώσει την δυνατότητα να δοκιμάσετε ένα πιο ανοιχτό χρώμα χωρίς να σας ξαφνιάσει.
d10a7d747e38e815ecf3db608d661645
Bronde: Το Bronde είναι ένα αγαπημένο χρώμα για το φθινόπωρο. Είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσει ένα τόνο καλοκαιριού στο φθινοπωρινό στυλ σας. 
meche-caramel-sur-cheveux-brun-belle-coiffure


Burgundy:  Ροκάρετε με ένα βαθύ βουργουνδί εάν θέλετε να γεφυρώσετε το κενό μεταξύ του ανοιχτού καστανού και ενός πιο δραματικού κόκκινου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

public

ariane

trivago

ATENA GOLD

BODYSHOP

BODYTALK